LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.

De HYBRID STRENGTH & CONDITIONING vanuit het EPTS systeem staat gegarandeerd voor resultaat.

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

 

Spieren opbouwen, sterker worden, opgeslagen lichaamsvet verliezen en atletischer worden!

 

De HYBRID STRENGTH & CONDITIONING vanuit het EPTS systeem staat gegarandeerd voor resultaat. Honderden sporters hebben de afgelopen jaren dit systeem met succes gebruikt en ongeacht jouw niveau en doelstelling(en) kun je altijd starten met jouw programma.

LOOK GOOD. BE STRONG. BE FAST. BE FLEXIBLE & BE HAPPY!

 

Je wilt sneller worden, maar je bent niet bereid om je zeer verdiende spieren op te offeren. Je wilt sterker worden zonder mobiliteit te verliezen en/of misschien wil je breder worden zonder langzamer en minder atletisch te raken. Als je deze ‘problemen’ ervaart is Hybrid Strength & Conditioning de oplossing voor jou!

 

WAT IS HYBRID STRENGTH & CONDITIONING?

 

Simpel gezegd integreert deze hybride training de meest effectieve trainingsmethoden, van klassiek en modern tot een effectievere, efficiëntere en vollediger fitness systeem dat effectief blijkt voor het creëren van een functioneler lichaam dat zowel behendig en sterk is!

 

Om sterk en gespierd te worden met een groot uithoudingsvermogen in functionele kracht moet je trainen als een atleet, niet als een 85-jarige schaakkampioen!

 

De Hybrid Strength & Conditioning herkent de sterke punten van diverse, verschillende trainingsmethodes en integreert deze naadloos in een holistisch programma dat superieure resultaten biedt over programma’s die slechts één methode gebruiken, aangezien bepaalde trainingsvormen voordelen voor specifieke fitness onderdelen hebben die in andere methodes ontbreken.

 

Snelle en indrukwekkende resultaten zijn realistisch.

 

De manier waarop we onze programma’s ontwikkelen staan jouw specifieke trainingsdoelen niet in de weg en vermindert ook de effectiviteit van de verschillende methoden die we gebruiken niet. Het creëren van hybride trainingen uit bewezen trainingsmethoden stelt ons in staat om onze sporters meer diverse en interessante workouts te geven met indrukwekkende resultaten!

 

VOOR WIE IS HYBRID STRENGTH & CONDITIONING?

Onze benadering is een flexibel systeem dat iedereen van de beste hulpmiddelen kan voorzien om persoonlijke doelstellingen te kunnen bereiken waar ze naar op zoek zijn door gebruik te maken van de beste beschikbare middelen.

 

Sporters gericht op het opbouwen van spiermassa gebruiken onze methode om mobiel, functioneel en pijnvrij te blijven, terwijl ze zich richten op het vergroten van spiermassa, strakker worden en/of zich voorbereiden op een aankomende fotoshoot.

 

Onze amateur- en (semi)professionele atleten maken ook gebruik van onze hybride training concepten om hun power, snelheid, explosiviteit en conditie te verbeteren zonder spiermassa en kracht te verliezen.

 

Spieren opbouwen, sterker worden, opgeslagen lichaamsvet verliezen en atletischer worden!

 

Fitness fanaten en gym warriors gebruiken onze hybride training concepten om een veilige, leuke, uitdagende en dynamische work out te volgen die ze helpt om spieren op te bouwen, opgeslagen lichaamsvet te verliezen en atletischer te worden!

 

WAT IS ER ANDERS?

 

Één van de grootste 'fouten' die we bij veel trainers, fitness professionals en fitness fanaten zien is dat hun aanpak vaak slechts eendimensionaal is, terwijl de doelstellingen van de sporters juist multi-dimensionaal zijn.

 

In heel veel gevallen wordt voor het gehele trainingsschema slechts de hypertrofie methode gebruikt en daardoor is er met name een gebrek aan oefeningen gericht op kracht, snelheid en explosiviteit. Daarbij is er vaak een tekort en/of gebrek aan oefeningen gericht op de flexibiliteit en mobiliteit om (chronische) blessures te voorkomen.

 

Deze laatste factor is misschien niet het leukste onderdeel van de training en je wordt er ook niet direct groot en sterk van maar het is wel een heel belangrijk, cruciaal, onderdeel van de training. Om (chronische) klachten en blessures te voorkomen moet je absoluut veel aandacht besteden aan deze oefeningen waardoor je lang en gelukkig kunt blijven trainen.

BURN FAT + BUILD MUSCLE + GET RIPPED ABS = SAME TIME


Afvallen, opgeslagen lichaamsvet verbranden, sterker worden en spiermassa ontwikkelen zijn de meest voorkomende doelstellingen en nog steeds denken veel sporters en trainers dat je deze los van elkaar moet benaderen en dus apart moet trainen maar dat is niet juist.


Het is absoluut mogelijk om tegelijkertijd spieren op te bouwen, sterker te worden en af te vallen! 


Het trainen voor deze drie doelstellingen kun je prima combineren! Het is absoluut mogelijk om tegelijkertijd spieren op te bouwen, sterker te worden en het lichaamsvet te verminderen. Waarom is dit dan (nog) niet heel erg bekend? Waarom zie je toch nog steeds vrijwel overal de bodybuildersmethode?


De voornaamste reden die wij tegenkomen waarom de meeste trainers en sporters geen verschillende trainingsdisciplines integreren in een enkel trainingsmodel, is omdat ze simpelweg niet weten hoe ze meerdere trainingsaspecten naadloos in een alomvattend programma kunnen plaatsen zonder de effectiviteit van de verschillende gebruikte methodes te verliezen.


Ik kan je verzekeren dat als je deze hybride fitness training op dezelfde slimme, systematische en progressief geplande manier gebruikt als hoe wij het aanleren bij Eastside Performance te Nijmegen, je de resultaten zult ervaren waar je naar op zoek bent en dat dit de meest krachtige trainingsmethode is die je ooit hebt gebruikt.


Ik weet dit, omdat we onze sporters en atleten nu al meer dan 8 jaar op deze manier trainen en dit doen we met veel succes!


HYBRID STRENGTH & CONDITIONING IS HET GEHEIM VAN ONS SUCCES!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van trainingsschema's en daarbij maken wij zowel gebruik van onze ervaring als van de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij hebben reeds veel succes met diverse sporters en atleten mogen mee maken doordat we bij Eastside Performance een objectieve en open trainingsaanpak hebben.


We laten onszelf niet beperken door een emotionele gehechtheid of persoonlijke voorkeuren voor specifieke trainingsmethodes. Dit voorziet ons van het vermogen om een duidelijk begrip te hebben van het verschil tussen onze favoriete trainingstoepassingen en de beste toepassingen voor de atleet.


Het combineren van Show and Go!


Wij omarmen de unieke voordelen (en beperkingen) die de verschillende onderdelen van krachttraining (fitness) te bieden heeft en daarom hechten we ons niet aan een enkele denkrichting en beloven we alleen trouw aan het succes van de sporters waar we mee mogen werken.


Het belangrijkste uitgangspunt van onze trainingen is het werken vanuit een vaste structuur die van te voren bepaald is. De oefeningen met een perfecte techniek uitvoeren is geen pre maar een vereiste en wij maken geen gebruik van machines.


Bij het trainen met losse materialen kan het lichaam zijn eigen bewegingsbaan volgen, je traint op een veel natuurlijkere manier en werkt aan betere algehele actieve stabiliteit. Trainen met losse materialen zorgt ook voor veel meer resultaat dan het trainen met machines.


SUMMERY


Sterker worden, sneller worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, het vergroten van flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit, een zeer hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen is de wens van vele gym bezoekers.


Het combineren van 'show and go' met functionele kracht is het succes waar men naar streeft en dit alles zonder (chronische) blessures is een resultaat waar je géén nee tegen zegt.


Voor een sterk, snel en atletisch lichaam zonder blessures moet je kiezen voor oefeningen die zorgen voor power, kracht, explosiviteit en stabiliteit waarbij het element van conditioning onmisbaar is.

PROFESSIONELE BEGELEIDING


Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures.


Wij nemen ons vak en de fitnessbranche serieus en helpen jou met de juiste progressie door de trainingen naar het gewenste resultaat. Het is een 'mooi' proces met geweldige resultaten. Er is altijd een persoonlijk trainingsschema, professionele begeleiding en realistische informatie m.b.t. het behalen van jouw doelstellingen en ontwikkelen van een gezonde lifestyle. Er is géén high-five als je de deur met een correcte techniek open kan duwen en je zal niet vastlopen met een standaard kant-en-klaar programma op low-budget niveau wat niet werkt!


Start nu met jouw doelstellingen vanuit een persoonlijk trainingsschema met professionele en actieve begeleiding.


Heb jij interesse om bij Eastside Performance te starten en ben je benieuwd naar onze werkwijze? Maak  hier direct een afspraak voor de GRATIS introductie training. Ervaar onze unieke sportschool inclusief de professionele begeleiding van hoog niveau en start direct met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.


Als het bereiken van succes en doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is.


Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel!


Patric Verhoeven 


Eigenaar Eastside Performance Nijmegen