EAT. LIFT. BE HAPPY. 100% RESULTAAT. #FITNESS

Afvallen, sterker worden, spiermassa opbouwen en/of atletisch vermogen ontwikkelen. #FITNESS #BESTGYMINTOWN

WELKOM BIJ EASTSIDE PERFORMANCE

MISSIE
VISIE
OVER ONS
MISSIE

Toen ik Eastside Performance opende in het begin van 21e eeuw stonden er helemaal géén cardio machines in de zaal en dat was omdat ik wilde dat mijn sporters sterk en atletisch zouden worden en dat gaat ze niet lukken als ik ze op zo’n cross-country-ski-ding-apparaat zet. Om sterk en gespierd te worden en een groot uithoudingsvermogen in functionele kracht op te bouwen moet je trainen als een atleet, niet als een 85-jarige schaakkampioen!

 

Mijn PROGRAMMA'S zijn uniek en zorgen voor KRACHT, een HOGE FATBURN én er is de opbouw en ontwikkeling van SPIERMASSA. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een SNEL, STERK en EXPLOSIEF lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat.

 

STERKER WORDEN, SPIERMASSA opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer POWER verkrijgen! Er is geen aandacht voor de traditionele slaap-verwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een SLIMME STRATEGIE en intelligent trainingssysteem. Get ready for POWERBUILDING!

VISIE
OVER ONS

3 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!

OP WEG NAAR RESULTAAT EN EEN STERK LICHAAM

Squat, hinge, lunge, push, pull en carry. Dit zijn de zes essentiële bewegingen die aanwezig moeten zijn in een trainingsschema. De jumps, sprints en throws zijn daarbij ook zeer aan te raden. Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Onmisbaar voor de ontwikkeling van KRACHT, POWER, SPIERMASSA en EXPLOSIVITEIT. De conditioning mag ook niet vergeten worden. Het integreren hiervan zorgt voor atletisch vermogen en spieropbouw waarbij tegelijkertijd de vetverbranding flink omhoog gaat.


IN MOVEMENT WE TRUST 


Ben jij op zoek naar een unieke gym met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres. De begeleiding bij Eastside Performance gaat veel verder dan bij de reguliere, commerciële sportscholen en onze persoonlijke benadering is het belangrijkste element vanuit ons trainingssysteem.


De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is an persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele aanpak van grote waarde. 

PERSOONLIJKE PROGRAMMA

 

Op weg naar SUCCES werken wij vanuit een slim en intelligent trainingssysteem bestaande uit persoonlijke trainingsschema's en daarbij houden wij rekening met het huidige niveau en de belastbaarheid om zo (chronische) klachten en blessures te voorkomen.

 

Ervaar onze professionele begeleiding en maak kennis met de Hybrid Strength & Conditioning van Eastside Performance te Nijmegen.

 

Start nu vanuit het EPTS systeem met jouw persoonlijke programma: Als het bereiken van succes en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is.

 

GRATIS PROEFTRAINING

 

Bel nu naar  024-3661489 of stuur een  mail en maak direct een afspraak voor de GRATIS introductie training bij Eastside Performance Nijmegen.

 

So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!


PROGRAMMA'S & DIENSTEN


Any 'coach' can write a hard training session, but it takes a true coach to make an athlete better! 

KRACHTTRAINING & HYPERTROFIE TRAINING 

Sterker worden, spiermassa opbouwen en een hoge vetverbranding (fatburn) ontwikkelen. Old school training met een moderne coating. 

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

Meer kracht, sterker worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, sneller worden en het vergroten van de flexibiliteit, mobiliteit & stabiliteit. Burn calories! Een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING

Sterker worden, een grote toename van power (kracht x snelheid), het ontwikkelen van explosiviteit en snelheid, meer stabiliteit en mobiliteit, een verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen, een betere coördinatie en balans, blessure preventie en een sneller herstel zijn het directe gevolg van de extra sportspecifieke krachttraining.

OVER VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE

Één van de voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen, maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Onze visie over voeding is realistisch, simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.