• Slidez_Healthy_3B.jpg
  • Slidez_Healthy_1B.jpg
  • Slidez_row_boy copy.jpg
  • Slidez_rope_Skipping_girl_2 copy.jpg

MAKE YOURSELF FIT FOR LIFE!


Afvallen, sterker worden, spiermassa opbouwen en/of atletisch vermogen ontwikkelen 


Eastside Performance is een high quality sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau door ervaren trainers uit de sportwereld. Eastside Performance gaat veel verder dan de reguliere, commerciële sportscholen en onze persoonlijke benadering is hierin het belangrijkste element.


SEMI PERSONAL TRAINING


Investeer in jezelf. Een gezond, sterk & fit lichaam is essentieel om goed te kunnen functioneren. Bereik in 6 weken wat anderen in 6 maanden niet lukt.


Voor een sterk, snel en atletisch lichaam zonder blessures moet je kiezen voor oefeningen die zorgen voor power, kracht, explosiviteit en stabiliteit waarbij het element van conditioning onmisbaar is. En het 'geheim' van een strakke buik zit hem vooral in je voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Mijn visie over voeding is simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn. Maak nu een krachtig begin op weg naar een verantwoorde voeding en gezonde lifestyle.


Persoonlijk trainingsschema. Feedback & evaluatie. Realistische informatie om jouw doelstellingen te behalen. Géén sport burnout ontwikkelen. Voeding support en een passend advies.

FITNESS: HOW DO THEY DO IT?


Fitness draait niet om alles of niks, maar in een wereld vol 30-dagen challenges om vet te verliezen wordt het vrijwel onmogelijk om vooruitgang te boeken. Door deze jo-jo fitness benadering voelen mensen zich ongemakkelijk als ze zichzelf in de late uurtjes na een kerstdiner of voor het werk in de spiegel zien. Hierdoor word je gebombardeerd met ultra-strenge diëten die je schuldig en overweldigd laten voelen en je bovendien niet meer van je favoriete eten mag genieten.

Fitness moet jouw leven verbeteren ... NIET consumeren!


Op de korte termijn leiden deze uithongeringsdieëten die jouw privéleven verknallen alleen maar tot het bijkomen van extra gewicht. Extreem lange workouts laten je gehavend en gebroken achter in plaats van fris, gespierd en gezond. Het is niet de bedoeling om als een 'robot' drie keer per week jezelf naar de sportschool te moeten dwingen. 


Advies van steroïde gebruikende sporters die als het ware in de sportschool wonen ... géén praktisch advies van echte professionals die begrijpen dat je een beperkte tijd (en capaciteit) hebt om te trainen. Korte termijn uitdagingen die tot korte termijn resultaten leiden (voordat je weer op het punt belandt waar je bent begonnen) in plaats van resultaten een leven lang meegaan.


Dit alles leidt tot een overweldigend gevoel en dit is de reden dat minder dan 20% van de mensen doelen stelt en vrijwel iedereen deze doelen niet bereikt. Je rooster wordt te druk, je motivatie neemt af, en omdat niemand je verantwoordelijk houdt, stop je er (weer) mee ... teleurstelling, frustratie en de sport burnout zijn daar en weer stop je met trainen. Tijd voor verandering! 


START nu en kies voor de SEMI PERSONAL TRAINING bij Eastside Performance.

OP WEG NAAR SUCCES IN DE FITNESS! 


Hier volgen de vijf pijlers die we gebruiken om je te helpen er geweldig uit te zien zonder in de sportschool te hoeven wonen.


1. Succes komt voort uit de meedogenloze uitvoering van de basis. Als fitness te complex wordt gemaakt leidt dit tot een overweldigend gevoel en het verlies van motivatie. Wij begeleiden je bij iedere stap.


2. Flexibiliteit in jouw metabolisme en 'dieet'. Er is niet één dieet dat bij iedereen past. We hebben resultaten geboekt met periodiek vasten, KETO, veel en weinig koolhydraten, paleo en ieder ander dieet dat je je maar kunt bedenken. Het geheim? We maken een op maat gemaakt programma dat je in staat stelt je leven te leiden (en met mate te genieten van je favoriete eten) en tegelijkertijd vet te verliezen en spiermassa te kweken.


3. Performance training zodat je beweegt als een atleet en er op je best uitziet. Ik heb met vele (top)sporters gewerkt en integreer veel van dezelfde principes zodat je snel je spiermassa en kracht kunt opbouwen en op je best kunt presteren. Look like an athlete, train like an athlete! 


4. Specialisatie workouts om je spierpotentie te optimaliseren, zodat je er als een moderne 'warrior' uitziet. We maken gebruik van strategische specialisatie workout om hardnekkige spiergroepen te ontwikkelen zodat je er op je best uitziet en blessures kunt vermijden.


5. Fitness moet jouw leven verbeteren en niet consumeren! Het leven is chaotisch en jij bent druk, ambitieus en gelooft eerlijk gezegd dat er meer in het leven is dan bicep curls. Daar zijn we het helemaal mee eens en daarom ontwikkelen we ieder onderdeel van de workout rond jouw trainingsschema zodat je resultaten kunt behalen die je de rest van je leven kunt behouden.

100% RESULTAAT


Het trainingssysteem van Eastside Performance heeft reeds vele mensen geholpen om de kracht, het atletisch vermogen en het uiterlijk te geven waar ze altijd al naar op zoek waren. Ik weet zeker dat ik voor jou hetzelfde kan doen. Laat mij je helpen om vandaag nog beter te gaan bewegen. Daarbij merk je een sterke verbetering in kracht en ga je jezelf beter voelen, je gaat er beter uitzien en je kunt beter presteren! Dit is achterliggende gedachte: als je weinig tot géén resultaten ziet, is het tijd voor verandering ... maar als je ook maar iets gemeen hebt met de gemiddelde sporter dan hoop je dat verandering één van de volgende 'dingen' inhoudt:


Een nieuw supplement (de magische pil/poeder) wat direct zorgt voor een beter uiterlijk en die de kracht onmiddellijk naar nieuwe hoogtes tilt zonder extra veranderingen aan je training, voeding en/of leefstijl.


Een nieuwe of vergeten oefening die kracht creëert, vet verbrandt en een hoop spieren opbouwt zonder de techniek, aantal, intensiteit of tempo in acht te nemen. Een of andere supermachine waarop je een minimale inspanning levert, met maximale resultaten. 


Een recent ontdekt voedingsmiddel uit de Amazone die je magische krachten geeft.


Dit zijn serieuze 'problemen' want dan gaat het al verkeerd nog voordat je goed en wel begonnen bent ... maar veel mensen gaan toch op zoek naar deze dingen, hopend op verandering en raken gefrustreerd wanneer de resultaten achterblijven ...


THE TRUTH


De 'quick-fix' is niet aan te raden, er zijn (helaas) geen 'short-cuts' en er zijn geen miraculeuze oplossingen. Hoe je traint, hoe je eet, welke supplementen je neemt, en de leefstijl die je leidt hebben allen een enorme impact op je vermogen om je doelen te behalen. Dit moet je wel allemaal goed begrijpen want het behalen van resultaat is niet makkelijk.


Het is ook niet moeilijk en krachttraining is ook niet ingewikkeld maar het is misschien wel anders dan je denkt. Dit is misschien niet helemaal de informatie die je graag wilde horen, maar maak je geen zorgen, want dit is waar ik je bij ga helpen.

READY TO GET STARTED?


Heb jij interesse om bij Eastside Performance te starten en ben je benieuwd naar onze werkwijze?


Bel nu naar  024-3661489 of stuur hier een  mail naar info@eastsideperformance.nl en maak direct een afspraak voor een GRATIS introductie training bij Eastside Performance. Ervaar onze unieke gym en de professionele begeleiding van Eastside Performance en start direct met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!


Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel!


Patric Verhoeven 


Eigenaar Eastside Performance Nijmegen

3 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!


PROGRAMMA'S & DIENSTEN


Any 'coach' can write a hard training session, but it takes a true coach to make an athlete better! 

KRACHTTRAINING & HYPERTROFIE TRAINING 

Sterker worden, spiermassa opbouwen en een hoge vetverbranding (fatburn) ontwikkelen. Old school training met een moderne coating. 

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

Meer kracht, sterker worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, sneller worden en het vergroten van de flexibiliteit, mobiliteit & stabiliteit. Burn calories! Een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING

Sterker worden, een grote toename van power (kracht x snelheid), het ontwikkelen van explosiviteit en snelheid, meer stabiliteit en mobiliteit, een verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen, een betere coördinatie en balans, blessure preventie en een sneller herstel zijn het directe gevolg van de extra sportspecifieke krachttraining.

OVER VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE

Één van de voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen, maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Onze visie over voeding is realistisch, simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.