BLOG

  • Dit is niet de informatie die mensen willen horen, maar het is wel de informatie die je moet horen.  Een mooi resultaat is gewoon NIET gratis.


  • Trainen is niet alleen bedoeld om er goed uit te zien ... het gaat er ook om dat je lekker in je vel zit en dat je optimaal voorbereid bent om alle (fysieke) uitdagingen van het leven aan te gaan. Het leven is chaotisch, maar jouw eigen gezondheid is toch het belangrijkste element. Neem niet alles voor lief en vertrouw niet op toeval! Zorg zelf voor een sterk, fit en gezond lichaam.


  • Vijf verschillende oefeningen. Alle aspecten van de kracht-snelheidscurve (Force-Velocity curve) worden gebruikt. Géén willekeurige benadering met betrekking tot de oefeningen en bijbehorende belasting, maar wetenschappelijke richtlijnen. Meer POWER, SNELHEID & EXPLOSIVITEIT door een krachtige posterior chain.


  • Contrast training is zeer effectief, maar de French contrast training gaat nog een stap verder en deze methode maakt de sporter explosief, sterk en snel door alle punten op de kracht-snelheidscurve te raken, terwijl de korte rustperioden uitgebreidere eisen stellen aan het energiesysteem.


  • Dit is absoluut één van de meest effectieve methoden om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen én de vetverbranding te stimuleren. De 6-12-25 methode is populair geworden door de legendarische oud coach Charles Poliquin. Een onconventionele methode uit de wereld van de powerbuilding die jij moet proberen!


  • Old school training met een moderne coating. Olympische halters, diverse specialty bars, dumbbells, kettlebells, medicine-en slam ballen, plates, weerstandsbanden, prowler en nog veel meer zijn de materialen waar enorm veel resultaat mee te behalen is. Je zult versteld staan van hoe efficient je kunt trainen en hoeveel resultaat je boekt en daarbij zal de motivatie groeien en wordt het makkelijker vol te houden en hoe aantrekkelijk die high-tech apparatuur in je sportschool ook glimt, veel fitter zul je er niet van worden.