BLOG

  • Personal training zoals het hoort. De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele benadering van grote waarde.


  • De activiteiten binnen de muren van jouw lokale sportschool kunnen veel effectiever. Sta open voor nieuwe informatie. Ga mee met de tijd. Luister niet (meer) naar de bejaarde bodybuilder die dagelijks aanwezig is en jouw carrière in de krachttraining zal veel succesvoller zijn!


  • De fitness wereld bestaat uit enorm veel richtlijnen en regels uit een ver verleden die helaas nog steeds door heel veel trainers en bijna elke sportschool worden toegepast. Veel van wat je hoort en leest in de fitness industrie is gerecyclede informatie en veel mensen houden zich nog trouw vast aan uitspraken van hun idolen uit de jaren 70, maar realiseren zich niet dat we al een heel stuk verder zijn qua kennis. Sta open voor nieuwe informatie.


  • Dit is niet de informatie die mensen willen horen, maar het is wel de informatie die je moet horen.  Een mooi resultaat is gewoon NIET gratis.


  • Trainen is niet alleen bedoeld om er goed uit te zien ... het gaat er ook om dat je lekker in je vel zit en dat je optimaal voorbereid bent om alle (fysieke) uitdagingen van het leven aan te gaan. Het leven is chaotisch, maar jouw eigen gezondheid is toch het belangrijkste element. Neem niet alles voor lief en vertrouw niet op toeval! Zorg zelf voor een sterk, fit en gezond lichaam.


  • Vijf verschillende oefeningen. Alle aspecten van de kracht-snelheidscurve (Force-Velocity curve) worden gebruikt. Géén willekeurige benadering met betrekking tot de oefeningen en bijbehorende belasting, maar wetenschappelijke richtlijnen. Meer POWER, SNELHEID & EXPLOSIVITEIT door een krachtige posterior chain.