100% RESULTAAT.

STERKER WORDEN. AFVALLEN.

#TRAIN

Eastside Performance is een HIGH QUALITY sportschool met professionele begeleiding van HOOG NIVEAU door ervaren trainers uit de sportwereld.


RUGKLACHTEN MOETEN VERLEDEN TIJD ZIJN


Rugklachten zijn 'absoluut' geen reden om te stoppen met bewegen en/of trainen. Integendeel, met de juiste oefeningen kunnen deze rugklachten worden verholpen.


Een zwakke rug is ongetwijfeld één van de meest vervelende irritaties die je kunt hebben als sporter zijnde. Mocht het er echt inschieten, dan kun je helemaal geen fysieke arbeid meer verrichten en ga je helemaal stuk bij elke beweging die je moet maken. Maar ook lichte rugpijn kan enorm vervelend zijn en zeker je sportprestaties negatief beïnvloeden. Er is echter hoop, want je kunt er absoluut iets tegen doen. Wel meer dan iets zelfs!


HOE MEER JE DE ONDERRUGSPIEREN ONTZIET, HOE ZWAKKER DEZE WORDEN


Rugklachten zijn 'absoluut' geen reden om te stoppen met bewegen en/of trainen. Integendeel, met de juiste oefeningen kunnen deze rugklachten worden verholpen.


Dr. STUART MCGILL


Voor de behandeling van rugklachten werken wij met de methode van dr. Stuart McGill. Hij is de voornaamste specialist ter wereld op het gebied van de wervelkolom en hij vertaald de wetenschap naar de sportwereld.


Tijdens de trainingen werken wij stapsgewijs aan het ontwikkelen van een juiste lichaamshouding en het sterker maken van de rompspieren om de rug belastbaarder te maken. Core strength & stability training als onderdeel van de functionele krachttraining zorgt ook voor een aanzienlijke verbetering van de algehele fitheid zodat je in het dagelijks leven beter kunt functioneren.

READY TO GET STARTED?


A-specifieke rugklachten? Is er voor jouw klacht en/of blessure géén oplossing. Hebben de reguliere afspraken bij de lokale fysiotherapeut niet het gewenste effect en blijft de klacht aanwezig. Heeft ook een mri-scan geen uitsluitsel kunnen bieden?


Wij kunnen jou helpen! Door een persoonlijke screening van de bewegingspatronen kunnen wij jouw beperkingen herkennen en actie ondernemen.


Bel nu naar  024-3661489 of stuur een  mail en maak direct een afspraak voor de GRATIS persoonlijke screening cq. proeftraining bij Eastside Performance om de mogelijkheden te bespreken.

3 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!


PROGRAMMA'S & DIENSTEN


Any 'coach' can write a hard training session, but it takes a true coach to make an athlete better! 

KRACHTTRAINING & HYPERTROFIE TRAINING 

Sterker worden, spiermassa opbouwen en een hoge vetverbranding (fatburn) ontwikkelen. Old school training met een moderne coating. 

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

Meer kracht, sterker worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, sneller worden en het vergroten van de flexibiliteit, mobiliteit & stabiliteit. Burn calories! Een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING

Sterker worden, een grote toename van power (kracht x snelheid), het ontwikkelen van explosiviteit en snelheid, meer stabiliteit en mobiliteit, een verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen, een betere coördinatie en balans, blessure preventie en een sneller herstel zijn het directe gevolg van de extra sportspecifieke krachttraining.

OVER VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE

Één van de voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen, maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Onze visie over voeding is realistisch, simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.