BETTER.

STRONGER.

FASTER.

IT'S YOUR CHOICE!

Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties. Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT, Geef blessures géén kans & DOMINATE your sport. GO!

BETTER. STRONGER. FASTER. IT'S YOUR CHOICE!


Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT


Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties. Het vergroten van (maximale) KRACHT en de POWER output. Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport. Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT. Geef blessures GÉÉN kans. DOMINATE your sport!

DOMINATE YOUR SPORT

 

De sportspecifieke krachttraining bij Eastside Performance is middels een innovatieve methode om atletisch vermogen op te bouwen met een sterke focus op de individuele doelstellingen en wensen van de sporter.

 

Hard work pays off

 

In ons programma komen de volgende zaken aan bod: het vergroten van kracht, snelheid en explosiviteit, het efficiënter leren bewegen, preventie van blessures, lineaire en laterale snelheidsontwikkeling, voetsnelheid en de wendbaarheid, ontwikkeling van explosiviteit, functionele krachttraining en het opbouwen van het sportspecifieke uithoudingsvermogen.

 

   Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties (transfer) in jouw sport

 

   Het vergroten van KRACHT en de POWER output

 

   Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport

 

   Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT

 

   Geef blessures géén kans (preventie)

 

   DOMINATE your sport!

BECOME A BETTER ATHLETE

 

Sportspecifieke krachttraining vereist begeleiding van specialisten. 'Willekeurig' een sportschool binnen lopen en een aantal oefeningen doen is niet de weg naar succes. Tijden zijn veranderd en we weten nu te veel over kwaliteit van bewegen en hoe we atleten kunnen bouwen om iemand op de eerste dag meteen in het diepe te gooien. In plaats daarvan nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat onze sporters eerst goed bewegen.

 

Talent ain't enough

 

Daarom is het zo speciaal wat we hier bij Eastside Performance doen, het is géén 'one-size-fits-all' benadering van de training en het zal waarschijnlijk ook geen trending topic worden. Wat we hier doen is uniek omdat we de sterke en zwakke punten van de sporter bepalen en vervolgens maken wij een op maat gemaakt programma om het beste uit de sporter naar boven te halen. 

#TRAIN #SPORTSPECIFIEK

 

Train zo veel mogelijk zonder ondersteuning. Train vooral met losse materialen. Train iedere workout explosief. Richt je op samengestelde bewegingen. Besteed altijd aandacht aan de mobiliteit /flexibiliteit en maak gebruik van conditioning.

Snelheid en kracht gaan hand in hand. Hoe sterker de sporter, hoe sneller ze zijn. Sterke spelers kunnen meer hebben, de weerstand is groter, waardoor zij minder snel last krijgen van blessures en beter kunnen omgaan met de trainingen.

 

KRACHT X SNELHEID = VERMOGEN

 

Om jouw prestaties naar een hoger niveau te brengen is het zeer belangrijk dat je werkt aan de ontwikkeling van power, snelheid en kracht door middel van extra fysieke training met de begeleiding van experts op dit gebied.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van sportspecifieke krachttraining aan sporters die serieus zijn in het verbeteren van hun algehele performance.

PROGRAMMA

 

Wij maken gebruik van een proces bestaande uit drie stappen om betere sporters te ontwikkelen.

 

1. Wij beoordelen en testen het lichaam in een sportspecifieke omgeving. Het is ons doel om uit te zoeken hoe jij beweegt om zo, in combinatie met jouw sterke en zwakke punten, een op maat gemaakt programma te creëren.

 

2. Wij ontwikkelen een individueel programma dat specifiek is ontworpen voor de sporter. De behoeften van sporters hangen uiteraard sterk af van de sport die beoefend wordt en daarin de persoonlijke doelstellingen. We zullen een programma creëren dat hun doelen als sporter bevat en deze combineert met de specifieke onderdelen die nodig zijn om hun sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

 

3. Wij hebben de gym en de coaching! Het beste programma op papier is niets waard zonder goede coaching. Met een oog voor detail voor iedere beweging zorgen wij ervoor dat jij alles met een goede techniek uitvoert.

BEST GYM IN TOWN

 

De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele aanpak van grote waarde.

 

READY TO GET STARTED?

 

Op weg naar succes werken wij vanuit een slim en intelligent trainingssysteem bestaande uit persoonlijke trainingsschema's. Daarbij houden wij rekening met het huidige niveau en de belastbaarheid om zo (chronische) klachten en blessures te voorkomen.

 

GRATIS PROEFTRAINING

 

Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Bel nu naar  +31 (0) 24-3661489 of geef je  hier direct op voor de GRATIS proeftraining en ervaar onze HYBRID STRENGTH & CONDITIONING inclusief professionele begeleiding.

 

So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!