INVESTEER IN JEZELF


Goede voeding is één van de absolute voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam, maar zorg ook voor een actieve levensstijl. Loop, wandel, fiets, tuinier en beweeg want die 60 minuten in de sportschool zijn niet veel waard als de overige 23 uur 'waardeloos' zijn!


De 'brandstof' die je elke dag nodig hebt is van groot belang. Optimaliseer jouw resultaat door de juiste voeding.

 

De sleutel naar succes & resultaat voor wat betreft de voeding ligt verscholen in de eenvoud. Een simpele en realistische benadering. Veel te vaak verliezen mensen zichzelf helemaal in de itty-bitty-kleine details dat ze de factoren die daadwerkelijk zorgen voor resultaat helemaal vergeten en uit het oog verliezen.

 

Kies niet voor de bekende groene-smoothie-crash-diëten. Deze zijn gericht op de korte termijn en het is zeker niet de oplossing. Investeer tijd in een gedragsverandering gericht op de lange termijn. Dat is de weg naar succes en tevens het einde van de 'YO-YO'  methode.

Kies niet weer 'iemand' die jou het bos instuurt met een tupperware bakje vol met kip, broccoli en witte rijst. Deze ‘foodprep-methode’ waarbij je een week uit de magnetron kan eten met elke ochtend een bakje Muesli is gewoon niet de oplossing ... ook de dag 'overleven' op snacktomaatjes en crackers zal niet werken.


TIJD VOOR VERANDERING


Nieuwe inzichten vanuit een ver verleden met een moderne coating. Géén calorieën tellen en géén macronutrienten-micro management; een simpele en realistische benadering. Geef jouw gedrag een reset en maak nu een krachtig begin op weg naar een verantwoorde voeding en gezonde lifestyle.

Geef jouw gedrag een reset en maak nu een krachtig begin op weg naar een verantwoorde voeding en gezonde lifestyle.


Zoek een specialist en/of investeer in een expert op het gebied van fitness. Kies niet voor de dichtstbijzijnde low-budget sportschool. Een professionele trainer die jou kan helpen met het perfecte trainingsschema en het behalen van doelstellingen is GOUD waard. Net als jouw gezondheid!


Wij werken vanuit een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle om orde in de chaos te brengen. Een flexibele en realistische aanpak gericht op de lange termijn. Het zelf bepalen van jouw dagelijkse voeding is het sterkste punt van dit programma.


Géén tijdelijk dieet voor de korte termijn, maar stap voor stap werken aan een gedragsverandering op het gebied van voeding en lifestyle voor de lange termijn. Allemaal vanuit een zeer eenvoudige en realistische benadering die je vervolgens makkelijk kan aanhouden.

START


Gezond & lekker eten. Géén ingewikkelde wiskundige formules. Géén  calorieën tellen. Een simpele en realistische benadering. Leerzaam en  gericht op de lange termijn. Inzichten uit het verleden met een moderne coating.


Maak  hier direct een afspraak voor meer informatie of om direct te starten met jouw gedragsverandering op het gebied van Voeding & Lifestyle middels Project FOOD.

GRATIS INTRODUCTIE TRAINING

Ervaar onze unieke trainingsmethode! 


TARIEVEN

€ 34,95

per maand

 

1x WEEK TRAINING

(12 mnd abonnement)

 

€ 44,95

per maand


ONBEPERKT TRAINEN

(12 mnd abonnement)


€ 49,95

per maand


ONBEPERKT & VOEDING

(12 mnd abonnement)


Liever géén abonnement. Dat kan!


4 maanden. 48 trainingen. 16 weken.


€ 299,95 € 249,95

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

CONTACT

   van Rosenburgweg 10, 6537 TM Nijmegen


  info@eastsideperformance.nl  Lees hier onze Privacy Verklaring (AVG)


  Lees hier onze Algemene Voorwaarden