​​​​​​​START NU MET JOUW GRATIS TRY OUT!

STERKER worden. SPIERMASSA opbouwen. Een krachtig en sterk lichaam ontwikkelen. Sneller worden. Meer explosiviteit en power ontwikkelen. Een zéér hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.


Geef jezelf op voor de GRATIS PROEFTRAINING en maak kennis met de Strength & Conditioning training bij Eastside Performance.

Field is required
Field is required Incorrect email
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

GRATIS PROEFTRAINING 

 

Volg een geheel vrijblijvende introductie training en ervaar onze  professionele begeleiding van hoge kwaliteit.

 

Je krijgt een geweldige indruk van zowel de gym als de training. Deze training is ook direct gericht op uw persoonlijke doelstelling en na de training is er tijd voor een evaluatie/bespreking met betrekking tot de mogelijkheden.  

 

Voor wie: Iedereen die wil werken aan persoonlijke doelstellingen. Als het bereiken van succes en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is. Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures.

 

Toegang: De deelname voor deze training is geheel gratis en vrijblijvend

 

Aanmelden: Via bovenstaand mail formulier

 

Tijd/Data: In overleg op afspraak

 

Locatie: Eastside Performance, van Rosenburgweg 10, 6537 TM Nijmegen

OVER EASTSIDE PERFORMANCE


Ben jij op zoek naar een unieke gym met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres. Eastside Performance is een high quality sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau door ervaren trainers uit de sportwereld. Wij gaan veel verder dan de reguliere, commerciële sportscholen en onze persoonlijke benadering is hierin het belangrijkste element.


De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele aanpak van grote waarde. Op weg naar succes werken wij vanuit een slimme strategie en intelligent trainingssysteem bestaande uit trainingsschema’s opgesteld naar persoonlijke doelstellingen, rekening houdende met het huidige niveau en de belastbaarheid om zo (chronische) klachten en blessures te voorkomen.


Start nu vanuit het EPTS systeem met jouw (persoonlijke) programma. Als het bereiken van succes en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is. Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures. Investeer in jezelf en Make yourself FIT!


PROGRAMMA'S & DIENSTEN


Any 'coach' can write a hard training session, but it takes a true coach to make an athlete better! 

KRACHTTRAINING & HYPERTROFIE TRAINING 

Sterker worden, spiermassa opbouwen en een hoge vetverbranding (fatburn) ontwikkelen. Old school training met een moderne coating. 

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

Meer kracht, sterker worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, sneller worden en het vergroten van de flexibiliteit, mobiliteit & stabiliteit. Burn calories! Een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING

Sterker worden, een grote toename van power (kracht x snelheid), het ontwikkelen van explosiviteit en snelheid, meer stabiliteit en mobiliteit, een verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen, een betere coördinatie en balans, blessure preventie en een sneller herstel zijn het directe gevolg van de extra sportspecifieke krachttraining.

OVER VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE

Één van de voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen, maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Onze visie over voeding is realistisch, simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.