100% RESULTAAT.

STERKER WORDEN.

AFVALLEN.

#TRAIN

Strength & Conditioning voor vrouwen. Een zeer hoge vetverbranding creëren, sterker, slanker en strakker.

STRENGTH & CONDITIONING


But what do you do for cardio? I lift weights faster!


Is een marathon uitlopen jouw doelstelling? Dan kun je gebruik kunnen maken van asfalt of van de loopband. Is een fietstocht in de bergen van Spanje jouw doelstelling? Reserveer drie keer per week de spinningfiets. Wil je zwakker worden en spiermassa inleveren? Ga voor de 'populaire' cardio machines als de cross-trainer en/of loopband.


Is afvallen, een sterk lichaam ontwikkelen, een goede conditie opbouwen en klachten verhelpen en/of voorkomen jouw doelstelling? Kies voor Strength & Conditioning bij Eastside Performance.

Er wordt de laatste tijd in de fitnesswereld veel gesproken over serieuze krachttraining voor vrouwen en de ontelbare voordelen van het trainen met gewichten. Je ziet er artikelen over in de belangrijkste fitness publicaties en (gelukkig) is er een verschuiving gaande van de algemene opvatting over het beeld van de vrouw, zowel in de fitnesswereld als in de maatschappij. Er wordt geleidelijk aan steeds meer afstand genomen van de delicate, bescheiden loopband wandelaar en de never-ending-hamsterwiel-cross-trainer-achtige machines naar een meer 'hardcore' imago. Girls gone strong and strong is the new sexy!

GIRLS GONE STRONG

 

Als vrouw heb je enorm veel potentie om sterk te worden en daarbij ontstaat absoluut geen mannelijke spier- ontwikkeling! Integendeel, als jij met veel gewicht traint, zal je een spierontwikkeling ondergaan, die in lijn is met jouw specifieke genen. De 'dames' in de categorie Miss Olympia, gebruiken middelen, waardoor ze (ver) voorbij hun genetische grenzen gaan.

 

STERKER, SLANKER & STRAKKER

 

Als jij gewoon serieus traint zul je slanker en strakker worden, tot een grens die door jouw lichamelijke aanleg wordt bepaald. Jouw genen kun je niet veranderen, maar je kan er wel het optimale uithalen.

 

MAKE YOURSELF FIT

 

Dat kan door consistent te trainen, op een manier die bij jouw lichaam past, maar belangrijker nog, het is in hoge mate afhankelijk van je eet- en drinkpatroon. Een goed voedingspatroon dat bestaat uit puur voedsel, rijk aan eiwitten, groenten en gezonde vetten, zal bijdragen aan een slanke fysiek en vormt een integraal onderdeel van het onderhouden van een fit en strak lichaam.

EASTSIDE PERFORMANCE

 

Ben jij op zoek naar een unieke gym met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres.

 

De begeleiding bij Eastside Performance gaat veel verder dan bij de reguliere, commerciële sportscholen en onze persoonlijke benadering is het belangrijkste element vanuit ons trainingssysteem. Naast de reguliere begeleiding is het ook mogelijk om te kiezen voor PERSONAL TRAINING van hoog niveau.

BEST GYM IN TOWN

 

De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele aanpak van grote waarde.

 

READY TO GET STARTED?

 

Op weg naar succes werken wij vanuit een slim en intelligent trainingssysteem bestaande uit persoonlijke trainings- schema's. Daarbij houden wij rekening met het huidige niveau en de belastbaarheid om zo (chronische) klachten en blessures te voorkomen.

 

Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Bel nu naar  +31 (0) 24 3661489 of stuur een  mail en maak direct een afspraak voor de GRATIS introductie training.

 

Ervaar onze professionele begeleiding en maak direct kennis met de Strength & Conditioning van Eastside Performance.

 

So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!