VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE


Op weg naar een mooi resultaat is de juiste voeding van groot belang ... maar zorg ook voor een actieve levensstijl. Loop, wandel, fiets en beweeg want die 60 minuten in de gym zijn niet veel waard als de overige 23 uur 'waardeloos' zijn! 


Optimaliseer jouw resultaat door voeding. Één van de absolute voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Het 'geheim' van een strakke buik (lees: resultaat) zit hem vooral in de dagelijkse voeding. Je kunt jezelf helemaal suf trainen, maar als je jouw voeding niet aanpast zal er helaas géén tot weinig resultaat zijn ...

 

DE JUISTE VOEDING IS VAN GROOT BELANG

 

De 'brandstof' die je elke dag in je lichaam stopt, bepaalt een groot deel van je succes én toch hechten veel spelers hier (te) weinig waarde aan. Voeding krijgt vaak te weinig aandacht en de impact wordt onderschat, maar de juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan nagestreefde adaptaties, een goed herstel van het lichaam na inspanning en het leveren van prestaties. Zodoende nemen wij de voeding uiterst serieus en zorgen wij voor voorlichting en begeleiding van sporters op het gebied van voeding.

PROJECT FOOD: IT'S NO DIET, IT'S FOR LIFE


Project [FOOD] is een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle en brengt orde in de chaos. Het is geen dieet, het gaat niet over snelle oplossingen cq. quick-fix of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen. Daarbij is er geen kant-en-klaar voedingsschema, omdat dit ook niet zal zorgen voor het gewenste resultaat.


Het zelf bepalen van jouw dagelijkse voeding is het sterkste punt van dit programma. Stap voor stap werken aan een gedragsverandering op het gebied van voeding en lifestyle en dit allemaal vanuit een zeer eenvoudige en realistische benadering die je vervolgens kan aanhouden.


Geen calorieën tellen. Geen macronutrienten-micro management. Een simpele en realistische benadering. Leerzaam en gericht op de lange termijn. Nieuwe inzichten vanuit een ver verleden met een moderne coating.

THE END OF YO-YO DIETING!

 

Voor wat betreft de voeding ligt de sleutel naar succes verscholen in de eenvoud. Een simpele en realistische benadering. Veel te vaak verliezen mensen zichzelf helemaal in de itty-bitty-kleine details dat ze de factoren die daadwerkelijk zorgen voor resultaat helemaal vergeten en uit het oog verliezen. Kies niet voor de bekende groene-smoothie-crash-dieten. Deze zijn gericht op de korte termijn en het is zeker niet de oplossing. Investeer tijd in een gedragsverandering gericht op de lange termijn. Dat is de weg naar succes en the end of YO-YO dieting!

 

READY TO GET STARTED?

 

Het is tijd voor verandering: Nieuwe inzichten vanuit een ver verleden met een moderne coating. Geen calorieën tellen en geen macronutrienten-micro management; een simpele en realistische benadering.

 

Geef jouw gedrag een reset en maak nu een krachtig begin op weg naar een verantwoorde voeding en gezonde lifestyle.

 

Wil jij starten met Project FOOD? Bel nu naar  024-3661489 of stuur een  mail om direct contact met ons op te nemen.

3 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!


PROGRAMMA'S & DIENSTEN


Any 'coach' can write a hard training session, but it takes a true coach to make an athlete better! 

KRACHTTRAINING & HYPERTROFIE TRAINING 

Sterker worden, spiermassa opbouwen en een hoge vetverbranding (fatburn) ontwikkelen. Old school training met een moderne coating. 

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

Meer kracht, sterker worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, sneller worden en het vergroten van de flexibiliteit, mobiliteit & stabiliteit. Burn calories! Een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING

Sterker worden, een grote toename van power (kracht x snelheid), het ontwikkelen van explosiviteit en snelheid, meer stabiliteit en mobiliteit, een verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen, een betere coördinatie en balans, blessure preventie en een sneller herstel zijn het directe gevolg van de extra sportspecifieke krachttraining.

OVER VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE

Één van de voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen, maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Onze visie over voeding is realistisch, simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.