VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE


Op weg naar een mooi resultaat is de juiste voeding van groot belang ... maar zorg ook voor een actieve levensstijl. Loop, wandel, fiets en beweeg want die 60 minuten in de gym zijn niet veel waard als de overige 23 uur 'waardeloos' zijn! 


Optimaliseer jouw resultaat door voeding


Één van de absolute voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Het 'geheim' van een strakke buik (lees: resultaat) zit hem vooral in de dagelijkse voeding. Je kunt jezelf helemaal suf trainen, maar als je jouw voeding niet aanpast zal er helaas géén tot weinig resultaat zijn ...


DE JUISTE VOEDING IS VAN GROOT BELANG


De 'brandstof' die je elke dag in je lichaam stopt, bepaalt een groot deel van je succes én toch hechten veel sporters hier (te) weinig waarde aan.


Voeding krijgt vaak te weinig aandacht en de impact wordt onderschat, maar de juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan nagestreefde adaptaties, een goed herstel van het lichaam na inspanning en het leveren van prestaties. Zodoende nemen wij de voeding uiterst serieus en zorgen wij voor voorlichting en begeleiding van sporters op het gebied van voeding.

IT'S NO DIET, IT'S FOR LIFE

 

Project [FOOD] is een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle en brengt orde in de chaos. Het is géén dieet, het gaat niet over snelle oplossingen cq. quick-fix of het uitsluiten van bepaalde voedingsgroepen. Daarbij is er geen kant-en-klaar voedingsschema, omdat dit ook niet zal zorgen voor het gewenste resultaat.

 

Het zelf bepalen van jouw dagelijkse voeding is het sterkste punt van dit programma. Stap voor stap werken aan een gedragsverandering op het gebied van voeding en lifestyle en dit allemaal vanuit een zeer eenvoudige en realistische benadering die je vervolgens kan aanhouden.

 

Geen calorieën tellen. Geen macronutrienten-micro management. Een simpele en realistische benadering. Leerzaam en gericht op de lange termijn. Nieuwe inzichten vanuit een ver verleden met een moderne coating.

THE END OF YO-YO DIETING!


Voor wat betreft de voeding ligt de sleutel naar succes verscholen in de eenvoud. Een simpele en realistische benadering. Veel te vaak verliezen mensen zichzelf helemaal in de itty-bitty-kleine details dat ze de factoren die daadwerkelijk zorgen voor resultaat helemaal vergeten en uit het oog verliezen.


Kies niet voor de bekende groene-smoothie-crash-dieten. Deze zijn gericht op de korte termijn en het is zeker niet de oplossing. Investeer tijd in een gedragsverandering gericht op de lange termijn. Dat is de weg naar succes en the end of YO-YO dieting!


READY TO GET STARTED?


Het is tijd voor verandering: Nieuwe inzichten vanuit een ver verleden met een moderne coating. Geen calorieën tellen en geen macronutrienten-micro management; een simpele en realistische benadering.


Geef jouw gedrag een reset en maak nu een krachtig begin op weg naar een verantwoorde voeding en gezonde lifestyle.


Wil jij starten met Project FOOD? Neem  hier direct contact met ons op en maak een afspraak voor meer informatie over Project FOOD.

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!


Snelle en indrukwekkende resultaten zijn realistisch!


Voor een sterk, snel en atletisch lichaam zonder klachten en blessures moet je kiezen voor oefeningen die zorgen voor power, kracht, explosiviteit en stabiliteit waarbij het element van conditioning onmisbaar is. Kracht is de basis voor een  sterk lichaam zonder klachten. Maak gebruik van losse materialen en kies voor compound oefeningen als de bench press, pull up, deadlift, squat en de bent over row. Kracht is de belangrijkste factor, maar het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen en gebouwd om snelheid en explosiviteit te leveren. Denk hierbij aan activiteiten als sprinten, springen en gooien.