SLIMMER TRAINEN VOOR MEER RESULTAAT

Het Eastside Performance Training Systeem staat gegarandeerd voor resultaat. Honderden sporters hebben de afgelopen jaren het EPTS systeem met veel succes gebruikt.

EASTSIDE PERFORMANCE TRAINING SYSTEM


Slimmer trainen met 100% resultaat.


Honderden sporters hebben de afgelopen jaren het EPTS systeem met veel succes gebruikt en ongeacht jouw niveau en doelstelling kun je altijd starten vanuit ons systeem. Start nu vanuit het EPTS systeem met jouw programma. Als het bereiken van succes en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is. Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures. Investeer in jezelf. Make yourself FIT!


Kracht is de meest belangrijke factor op weg naar een mooi resultaat zonder klachten. Bij twijfel, wordt sterker!

DON'T THINK PROGRAM, THINK SYTEM


Resultaat door effectieve trainingen vanuit een intelligent systeem!


Wanneer je de sportschool binnen stapt kun je gaan bewegen, oefeningen doen of je kunt gaan trainen en hoewel deze drie punten voor veel sporters sterk op elkaar lijken is er in werkelijkheid een wereld van verschil.


Bij bewegen en het willekeurig combineren van oefeningen zul je nauwelijks tot geen resultaat behalen. Het is dus erg belangrijk om te gaan trainen, maar hoewel dit uiteraard heel logisch klinkt is de praktijk toch vaak anders.


WERKWIJZE


Het Eastside Performance Training Systeem bestaat uit persoonlijke en effectieve trainingsschema's ontwikkeld vanuit een gedegen visie. Het creëren van een vaste structuur middels van te voren ontwikkelde persoonlijke trainingsschema's die elke zes tot acht weken worden aangepast is een vereiste en hierbij is uitstekende & actieve begeleiding van professionele trainers de sleutel tot succes.


Trainen is een doelgericht proces gericht op het bereiken van een bepaald doel en om deze te behalen moet je kunnen vertrouwen op een van te voren bepaalde vaste structuur.


Het EPTS systeem staat gegarandeerd voor resultaat. Honderden sporters hebben de afgelopen jaren het EPTS systeem met succes gebruikt en ongeacht jouw niveau en doelstelling(en) kun je altijd starten vanuit ons systeem.


Op willekeurige basis trainen is geen optie, wij werken met effectieve methoden en een logische opbouw bestaande uit verschillende fasen. Indrukwekkende resultaten zijn absoluut mogelijk en kunnen eerder regel dan uitzondering zijn.

Direct succes behalen tijdens de trainingen is belangrijk en met name voor de motivatie onmisbaar, maar doelstellingen behalen op de lange termijn is het uitgangspunt van het EPTS systeem.


Trainen is ook meer dan het 'slechts' uitvoeren van enkele oefeningen in de sportschool. Het is een doelgericht proces gericht op het behalen van resultaat en daarbij is het persoonlijke trainingsschema slechts een klein onderdeel van het grotere geheel. Vanuit het EPTS systeem word het trainingsschema na een periode van acht weken aangepast en dit proces gaat continu door.


Naast de krachttraining is er aandacht voor conditioning en er is veel aandacht voor de mobiliteit om geen (chronische) klachten/blessures te ontwikkelen. De effectiviteit, veiligheid en duurzaamheid van elk fysiek trainingsprogramma staat of valt bij een gedegen visie en daarvan afgeleide systematische aanpak. Immers, iedereen kan een aantal oefeningen verzinnen en/of zoeken maar dit doen vanuit een eigen visie en volgens een onderbouwd protocol is een ander verhaal.


PERIODISERING IS DE SLEUTEL TOT CONTINUE PROGRESSIE


Periodisering in krachttraining is niets meer of minder dan je trainingen goed plannen. Een planning waarin je de oefeningen, volume en intensiteit varieert. Als je bijvoorbeeld voor kracht en/of een wedstrijd gaat trainen is een methodische (lees: geperiodiseerde) opbouw nodig.


Naast de trainingen schenk je bij de periodisering in krachttraining ook minstens zo veel aandacht aan herstel en adaptatie. Je lichaam moet de tijd hebben om te kunnen herstellen en te wennen aan de trainingsbelasting. Zonder een goed herstel en adaptatie kun je niet sterker worden ...

PROFESSIONELE BEGELEIDING


Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures.


Wij nemen ons vak en de fitnessbranche serieus en helpen jou met de juiste progressie door de trainingen naar het gewenste resultaat. Het is een 'mooi' proces met geweldige resultaten. Er is altijd een persoonlijk trainingsschema, professionele begeleiding en realistische informatie m.b.t. het behalen van jouw doelstellingen en ontwikkelen van een gezonde lifestyle. Er is géén high-five als je de deur met een correcte techniek open kan duwen en je zal niet vastlopen met een standaard kant-en-klaar programma op low-budget niveau wat niet werkt!


Start nu met jouw doelstellingen vanuit een persoonlijk trainingsschema met professionele en actieve begeleiding.


Heb jij interesse om bij Eastside Performance te starten en ben je benieuwd naar onze werkwijze? Maak  hier direct een afspraak voor de GRATIS introductie training. Ervaar onze unieke sportschool inclusief de professionele begeleiding van hoog niveau en start direct met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.


Als het bereiken van succes en doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is.


Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel!


Patric Verhoeven 


Eigenaar Eastside Performance Nijmegen