OVER EASTSIDE PERFORMANCE


Eastside Performance is een high quality sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau door ervaren trainers uit de sportwereld. 


Eastside Performance gaat veel verder dan de reguliere, commerciële sportscholen jou kunnen bieden en onze persoonlijke benadering is hierin het belangrijkste element. Elke vierkante centimeter van onze faciliteit is gericht op het behalen van persoonlijke doelstellingen en een mooi resultaat.


Een geweldige inspirerende en motiverende ruimte om te trainen. De combinatie van de beste materialen en de bestaande kennis van de trainers zorgen samen voor innovatieve trainingen die altijd op resultaat en succes gericht zijn.


Voor een sterk, snel en atletisch lichaam zonder blessures ontwikkelen wij voor iedereen een persoonlijk trainingsschema.


Oefeningen die zorgen voor power, kracht, explosiviteit en stabiliteit waarbij het element van conditioning onmisbaar is en het 'geheim' van een strakke buik zit hem vooral in de voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn.


Onze programma's zijn zeer effectief en zorgen voor kracht, een hoge vetverbranding én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa.

MISSIE


Toen ik Eastside Performance opende in het begin van 21e eeuw stonden er helemaal géén cardio machines in de zaal en dat was omdat ik wilde dat mijn sporters sterk en atletisch zouden worden en dat gaat ze niet lukken als ik ze op zo’n cross-country-ski-ding-apparaat zet. Om sterk en gespierd te worden en een groot uithoudingsvermogen in functionele kracht op te bouwen moet je trainen als een atleet, niet als een 85-jarige schaakkampioen!


Mijn programma's zijn zeer effectief, verantwoord en zorgen voor kracht, een hoge vetverbranding én er is de opbouw en  ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken, maar een up-to-date movement based  programma voor een optimaal resultaat.


Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten, want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen met een hoge intensiteit vanuit een slimme strategie en intelligent trainingssysteem.

VISIE


Een persoonlijk benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de gym. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als eenvoudige informatie, maar het uitblinken in 'simpelheid' blijft te ingewikkeld voor velen.

OVER ONS


Wij nemen ons vak en de fitnessbranche serieus en helpen jou met de juiste progressie door de trainingen naar het gewenste resultaat. Het is een 'mooi' proces met geweldige resultaten. Er is altijd een persoonlijk trainingsschema, professionele begeleiding en realistische informatie m.b.t. het behalen van jouw doelstellingen en ontwikkelen van een gezonde lifestyle. Er is géén high-five als je de deur met een correcte techniek open kan duwen en je zal niet vastlopen met een standaard kant-en-klaar programma op low-budget niveau wat niet werkt!

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze introductie actie!

OP WEG NAAR RESULTAAT EN EEN STERK LICHAAM

Squat, hinge, lunge, push, pull en carry. Dit zijn de zes essentiële bewegingen die aanwezig moeten zijn in een trainingsschema. De jumps, sprints en throws zijn daarbij ook zeer aan te raden. Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Onmisbaar voor de ontwikkeling van kracht, power, spiermassa en explosiviteit. De conditioning mag ook zeker niet vergeten worden. Het integreren hiervan zorgt voor atletisch vermogen en spieropbouw waarbij tegelijkertijd de vetverbranding flink omhoog gaat.

Ben jij op zoek naar een unieke sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres.


Een PERSOONLIJKE benadering van de trainingen is zeer BELANGRIJK. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van RESULTAAT in de gym. Het PROGRAMMA moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen.


GRATIS TRY OUT


Maak  hier direct een afspraak voor de GRATIS introductie training. Ervaar onze unieke sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau en start direct met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.