KRACHTTRAINING

 

Kracht ontwikkelen en sterker worden is voor iedereen de eerste en belangrijkste vereiste, ongeacht de doelstelling. Een sterk lichaam voorkomt vele (chronische) klachten en/of blessures en een sterk lichaam heeft veel meer potentie om power (kracht x snelheid) te leveren.


Ongeacht jouw doelstelling moet het ontwikkelen van kracht absoluut prioriteit nummer één zijn!


Of je nu een lichaam als een Pro Footballer wilt ontwikkelen, of simpelweg voor het lichaam van een Olympische atleet wilt trainen, kracht is en blijft de basis van alles, het werkpaard dat de kar van biomotorische vaardigheden trekt!


STERKER WORDEN & SPIERMASSA ONTWIKKELEN 


De activiteiten binnen de muren van jouw lokale gym kunnen veel effectiever en je moet veel meer out-of-the-box denken. De gym binnenlopen, wat zwaaien met de armen, het gebruiken van de cross-trainer als warm up, het verplaatsen van enkele gewichten bij de lat pull down, chest press en leg press is niet jouw weg naar succes. Er leiden vele wegen naar Rome maar goede en betrouwbare informatie is vaak de eerste stap op weg naar jouw persoonlijke doelstellingen


YOU CAN'T GO WRONG WITH STRONG!


Het is tijd om de focus weer te verleggen naar de vrije oefeningen en het trainen met losse materialen, waarbij verschillende spiergroepen tegelijk aan het werk worden gezet. Dit type oefeningen ligt dicht bij ons natuurlijke bewegingspatroon, waardoor de transfer naar het dagelijkse leven vele malen groter is dan bij oefeningen op apparaten. De pay off is naast een mooier, strakker en fitter fysiek, een lichaam dat beter functioneert in andere sporten en het dagelijks leven.

Ben jij op zoek naar een unieke sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance aan het juiste adres.


Vanuit onze visie staat de sporter altijd centraal. Het programma en de begeleiding is, zoals het hoort, maatwerk. Iedereen heeft zijn/haar eigen doelstellingen, mogelijkheden en beperkingen. Consistentie en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste factoren in het proces. Het is onze missie om jou naar mooie resultaten te coachen door middel van doelgerichte en effectieve trainingen. Daarbij is een gezonde en verantwoorde voeding onmisbaar en factoren als slaap, rust en herstel worden onderschat. 


GRATIS TRY OUT


Ervaar onze unieke sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau en start direct met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!


Look like an athlete, train like an athlete!


Trainingen met een hoge intensiteit. Het gebruik van losse materialen en compound oefeningen. Slams, swings, jumps en sprints voor power. Weinig herhalingen met zware gewichten voor kracht, veel reps met lichte gewichten voor de spierpomp en medium reps voor spiergroei. Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want dat is slechts tijdverspilling. De meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door effectieve trainingen met een hoge intensiteit.