HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

 

De Hybrid Strength & Conditioning vanuit het EPTS systeem staat gegarandeerd voor resultaat. Honderden sporters hebben de afgelopen jaren dit systeem met succes gebruikt en ongeacht jouw niveau en doelstelling(en) kun je altijd starten met jouw programma.


Sterker worden en spiermassa opbouwen. Meer kracht, power, snelheid en explosiviteit ontwikkelen. Je verbrandt veel opgeslagen lichaamsvet en de stofwisseling gaat omhoog. Conditioning zorgt ook voor het ontwikkelen van spiermassa en voor de aanmaak van groeihormoon. Het aanspreken van de belangrijke fast-twitch spiervezels en de VO2 max gaat omhoog. Het kracht-uithoudingsvermogen zal sterk verbeteren en toenemen en er ontstaat een ijzersterke conditie.

 

LOOK GOOD, BE STRONG, BE FAST & BE FLEXIBLE

 

De voordelen van Hybrid Strength & Conditioning training zijn zeer indrukwekkend te noemen. Eigenlijk hoef je alleen maar te kijken naar deze opsomming van voordelen en je weet genoeg!

 

SNELLE EN INDRUKWEKKENDE RESULTATEN ZIJN REALISTISCH

Functioneel trainen, waarbij niet het apparaat maar het menselijk lichaam en zijn natuurlijke bewegingspatronen de basis vormen. Trainen met losse materialen als halters, dumbbells, kettlebells, ballen en kettingen in plaats van op apparaten die al minstens de helft van het werk doen.

 

Je traint en stimuleert de natuurlijke bewegingspatronen, je gebruikt meerdere (grote) spiergroepen tegelijk en je ontwikkelt stabiliteit en coördinatie. De beloning: een lichaam dat minder blessure gevoelig en dus hoger belastbaar is, een hoog calorieën verbruik en een kracht en conditie die met sprongen vooruitgaan.

 

 Gerelateerd: Hybrid Strength & Conditioning

 

Wil je meer weten? Klik hier voor een zeer uitgebreide uitleg over Hybrid Strength & Conditioning.

READY TO GET STARTED?

 

Ben jij op zoek naar een unieke gym met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres.

 

Eastside Performance is een high quality sportschool met professionele begeleiding van hoog niveau door ervaren trainers uit de sportwereld.

 

Wij gaan veel verder dan de reguliere, commerciële sportscholen en onze persoonlijke benadering is hierin het belangrijkste element.

 

PERSOONLIJKE BENADERING VANUIT EEN SLIMME STRATEGIE EN EEN INTELLIGENT SYSTEEM

 

De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele aanpak van grote waarde.

 

Op weg naar succes werken wij vanuit een slimme strategie en intelligent trainingssysteem bestaande uit trainingsschema’s opgesteld naar persoonlijke doelstellingen, rekening houdende met het huidige niveau en de belastbaarheid om zo (chronische) klachten en blessures te voorkomen.

START


Start nu vanuit het EPTS systeem met jouw (persoonlijke) programma. Als het bereiken van succes en persoonlijke doelstellingen jouw belangrijkste motivatie is.


Op weg naar resultaat en een sterk lichaam zonder klachten en blessures. Investeer in jezelf en Make yourself FIT!


So what are you waiting for? Call or mail us today and get started!


Bel nu naar  024-3661489 of stuur een  mail en maak direct een afspraak voor een GRATIS introductie training bij Eastside Performance Nijmegen.

3 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze actie!


PROGRAMMA'S & DIENSTEN


Any 'coach' can write a hard training session, but it takes a true coach to make an athlete better! 

KRACHTTRAINING & HYPERTROFIE TRAINING 

Sterker worden, spiermassa opbouwen en een hoge vetverbranding (fatburn) ontwikkelen. Old school training met een moderne coating. 

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

Meer kracht, sterker worden, spiermassa opbouwen, het stimuleren van nieuwe spiergroei, sneller worden en het vergroten van de flexibiliteit, mobiliteit & stabiliteit. Burn calories! Een hoge vetverbranding creëren en de eigenschappen van een atleet ontwikkelen.

SPORTSPECIFIEKE KRACHTTRAINING

Sterker worden, een grote toename van power (kracht x snelheid), het ontwikkelen van explosiviteit en snelheid, meer stabiliteit en mobiliteit, een verbetering van het kracht-uithoudingsvermogen, een betere coördinatie en balans, blessure preventie en een sneller herstel zijn het directe gevolg van de extra sportspecifieke krachttraining.

OVER VOEDING & HEALTHY LIFESTYLE

Één van de voorwaarden voor een gezond, fit en sterk lichaam is een goede voeding. Je kunt jezelf absoluut helemaal suf trainen, maar als je jouw dagelijkse voeding niet aanpast zal er géén tot weinig resultaat zijn. Onze visie over voeding is realistisch, simpel, gezond en lekker. Dit is nodig voor de lange termijn.