BETTER.

STRONGER.

FASTER.

IT'S A CHOICE!

Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties. Het vergroten van KRACHT en de POWER output. Plyometrische oefeningen voor de transfer naar het veld. Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT. Geef blessures géén kans!

Meer POWER. KRACHT ontwikkelen. STERKER & SNELLER worden met BLESSURE PREVENTIE zijn de voordelen van een persoonlijk programma. Kies voor een VOETBALSPECIFIEK trainingsschema op maat om jouw prestaties naar een hoger niveau te brengen! Zorg voor het verbeteren van jouw skills door extra fysieke trainingen en geef blessures géén kans.

Ben jij op zoek naar meer kracht en meer snelheid dan is mijn programma 'Get STRONG and get FAST!' jouw beste optie. Het omzetten van strength, power & speed naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de power output. Het vergroten van de snelheid en explosiviteit. Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport en efficient leren bewegen. Dominate your sport. GO!

Gebruik de zomerstop om te investeren in jezelf en kies voor extra fysieke krachttraining. Wij hebben voor deze PERIODE een SPECIFIEK PROGRAMMA ontwikkeld met een SYSTEMATISCHE OPBOUW zodat jij jezelf optimaal kan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Sportspecifieke krachttraining tijdens het seizoen is nodig en er is enorm veel winst te behalen. STERK, FIT en EXPLOSIEF blijven tijdens het seizoen met daarbij het voorkomen van (chronische) blessures zijn de belangrijkste voordelen. Kies voor een compleet IN SEASON programma. Ontwikkeld op basis van de fundamentele bewegingspatronen voor meer POWER, EXPLOSIVITEIT, KRACHT en SNELHEID.

Project [FOOD] is een uniek programma op het gebied van voeding en lifestyle en brengt orde in de chaos. Een flexibele en realistische aanpak gericht op de lange termijn. Het zelf bepalen van jouw dagelijkse voeding is het sterkste punt van dit programma. Stap voor stap werken aan een gedragsverandering op het gebied van voeding en lifestyle en dit allemaal vanuit een zeer eenvoudige en realistische benadering die je vervolgens makkelijk kan aanhouden.