BLOG

TIP: SNELLER WORDEN. DIT IS CRUCIAAL!

MY FAST IS FASTER THAN YOUR FAST!


De meest relevante ‘tip’ om sneller te worden is: Sterker worden! En dit is cruciaal voor meer SNELHEID!


Relatieve kracht is de hoeveelheid kracht die je kunt leveren in verhouding tot jouw eigen lichaamsgewicht.


Hier ter voorbeeld: Als een sporter van 100 kilo een squat met 150 kilo kan uitvoeren en een andere sporter ook de 150 kilo squat beheerst maar zelf 75 kilo weegt dan heeft deze laatste sporter een grotere relatieve kracht.


Dit is cruciaal voor de ontwikkeling van SNELHEID omdat je bij een sprint constant kracht moet produceren, zowel verticaal als horizontaal en je vecht altijd ook nog eens tegen de zwaartekracht. Bij alle sporters varieert het eigen lichaamsgewicht uiteraard en daarmee ook de relatieve kracht maar als soort van regel kun je aanhouden dat je jouw eigen lichaamsgewicht zou moeten kunnen tillen (squat), duwen (bench press) of trekken (deadlift) ... Maar veel sporters produceren helaas significant minder kracht en dit gaat helaas ten koste van veel SNELHEID.


Er is gelukkig goed nieuws! Dit ‘probleem’ is te verhelpen in de sportschool door de kracht van plyometrische oefeningen en krachttraining met de compound oefeningen als belangrijkste factor. Voor de ontwikkeling van POWER, KRACHT en EXPLOSIVITEIT gebruik ik voor mijn sporters met name de contrast- en french contrast methode, de effectieve star complex methode en de unieke tri-phasic methode. Meer lichaamscontrole met een sterke verbetering van de mobiliteit is nog een voordeel van het vergroten van de relatieve kracht. BLESSUREPREVENTIE mag niet vergeten worden en is misschien wel het belangrijkste voordeel van de krachttraining.

GET STRONG & GET FAST! 

 

Ben jij op zoek naar meer kracht en meer snelheid dan is mijn programma Get STRONG and get FAST! jouw beste optie. Het omzetten van strength, power & speed naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de power output. Het vergroten van de snelheid en explosiviteit. Plyometrische oefeningen voor de transfer naar de sport en efficient leren bewegen. Dominate your sport.

 

€ 29,95

JOIN THE EASTSIDE SOCCER ACADEMY


Sportspecifieke krachttraining voor voetballers is nodig. Het omzetten van STRENGTH, POWER & SPEED naar prestaties. Het vergroten van (maximale) kracht en de POWER output. PLYOMETRISCHE oefeningen voor de transfer naar de sport. Het vergroten van de SNELHEID en EXPLOSIVITEIT. Geef blessures geen kans. DOMINATE your sport and get soccer STRONG!


Géén bodybuilding-achtige benadering maar een up-to-date sportspecifiek movement based programma specifiek voor voetballers. Om jezelf naar een hoger niveau te brengen én blessures te voorkomen is het ontzettend belangrijk dat je werkt aan de ontwikkeling van meer SNELHEID, POWER, EXPLOSIVITEIT en KRACHT. De fysieke krachttraining is hierbij een onmisbaar element.


Je kunt de BESTE SPELER ter wereld zijn maar als je (regelmatig) GEBLESSEERD bent dan kun je niks laten zien. Geef blessures géén kans door je lichaam zo goed te trainen dat er voor jou geen weken bivakkeren op de bank bijzit. STERKER WORDEN en het vergoten van de POWER OUTPUT maken het lichaam veel beter bestand tegen de invloeden van buitenaf.


Het is tijd om indruk te maken en te vechten voor je plek, want als jij dat niet doet, doet iemand anders het wel!


Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Bel nu naar  024-3661489 of stuur een  mail en maak direct een afspraak voor de GRATIS TRY OUT bij de Eastside Soccer Academy.


Bron: https://www.eastsidesocceracademy.nl/


So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started! Hope to see you soon!

Een persoonlijke benadering van de trainingen is zeer belangrijk. Géén enkele oefening is verplicht als het gaat om het behalen van resultaat in de sportschool. Het programma moet bestaan uit oefeningen die geschikt zijn voor jou en niet voor iemand anders. Dit is van groot belang en klinkt als simpele informatie maar het uitblinken in simpelheid blijft te ingewikkeld voor velen!  

Dit programma zorgt voor kracht, een hoge fatburn én er is de opbouw en ontwikkeling van spiermassa. Géén ouderwetse bodybuilding-achtige praktijken maar een snel, sterk en explosief lichaam. Een up-to-date movement based programma voor een optimaal resultaat. Sterker worden, spiermassa opbouwen, een ijzersterke conditie ontwikkelen en meer power verkrijgen! Er is géén aandacht voor de traditionele slaapverwekkende cardio activiteiten want de meest gespierde, strakke en sterke lichamen in deze wereld zijn opgebouwd door trainingen vanuit een slimme strategie en een intelligent trainingssysteem.  


LOOK GOOD.

BE STRONG.

BE FAST.

BE FLEXIBLE.


Is het jouw doelstelling om sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen, atletisch vermogen te ontwikkelen, de conditie op te bouwen tot een compleet en hoog niveau van fitheid dan is dit programma absoluut geschikt voor jou. START now and Become Strong & Awesome!