FITNESS MOET JOUW LEVEN VERBETEREN ... NIET DOMINEREN!

Slimmer trainen. Sterker worden. Spiermassa opbouwen. Een krachtig, sterk en atletisch lichaam ontwikkelen. Sneller worden. Meer explosiviteit en power ontwikkelen.


RUGKLACHTEN MOETEN VERLEDEN TIJD ZIJN


Rugklachten zijn 'absoluut' geen reden om te stoppen met bewegen en/of trainen. Integendeel, met de juiste oefeningen kunnen deze rugklachten worden verholpen.


Een zwakke rug is ongetwijfeld één van de meest vervelende irritaties die je kunt hebben als sporter zijnde. Mocht het er echt inschieten, dan kun je helemaal geen fysieke arbeid meer verrichten en ga je helemaal stuk bij elke beweging die je moet maken. Maar ook lichte rugpijn kan enorm vervelend zijn en zeker je sportprestaties negatief beïnvloeden. Er is echter hoop, want je kunt er absoluut iets tegen doen. Wel meer dan iets zelfs!

 

Hoe meer je de rugspieren ontziet, hoe zwakker deze worden met als gevolg veel pijn en ellende.

 

Rugklachten zijn 'absoluut' geen reden om te stoppen met bewegen en/of trainen. Integendeel, met de juiste oefeningen kunnen deze rugklachten worden verholpen.

 

DR. STUART MCGILL

 

Voor de behandeling van rugklachten werken wij met de methode van dr. Stuart McGill. Hij is de voornaamste specialist ter wereld op het gebied van de wervelkolom en hij vertaald de wetenschap naar de sportwereld.

 

Tijdens de trainingen werken wij stapsgewijs aan het ontwikkelen van een juiste lichaamshouding en het sterker maken van de rompspieren om de rug belastbaarder te maken. Core strength & stability training als onderdeel van de functionele krachttraining zorgt ook voor een aanzienlijke verbetering van de algehele fitheid zodat je in het dagelijks leven beter kunt functioneren.

Is er voor jouw klacht en/of blessure géén oplossing. Hebben de reguliere afspraken bij de lokale fysiotherapeut niet het gewenste effect en blijft de klacht aanwezig. Heeft ook een mri-scan geen uitsluitsel kunnen bieden?


Wij kunnen jou helpen! Door een persoonlijke screening van de bewegingspatronen kunnen wij jouw beperkingen herkennen en actie ondernemen.


Introductie training


Maak hier direct een geheel vrijblijvende afspraak voor de GRATIS persoonlijke screening cq. proeftraining bij Eastside Performance om de mogelijkheden te bespreken.


Blog


Voor meer informatie kun je ook terecht op mijn Blog. Met betrekking tot het verhelpen van rugklachten heb ik meerdere artikelen geschreven.

2 MAANDEN TRAINEN MET €50 KORTING

START nu en profiteer van deze introductie actie!


Fitness moet jouw leven verbeteren ... NIET domineren!


Trainen is niet alleen bedoeld om er goed uit te zien ... het gaat er ook om dat je lekker in je vel zit en dat je optimaal voorbereid bent om alle (fysieke) uitdagingen van het leven aan te gaan.


Het leven is chaotisch, maar jouw eigen gezondheid is toch het belangrijkste element. Neem niet alles voor lief en vertrouw niet op toeval. Zorg zelf voor een STERK, FIT en GEZOND lichaam.