EAT. LIFT. BE HAPPY. 100% RESULTAAT. #FITNESS

Afvallen, sterker worden, spiermassa opbouwen en/of atletisch vermogen ontwikkelen.

100% RESULTAAT


Afvallen. Sterker worden. Spiermassa opbouwen. Klachten verhelpen en voorkomen. Het ontwikkelen van atletisch vermogen. 


Eastside Performance gaat verder dan wat de reguliere, commerciële sportscholen je kunnen bieden. Elke vierkante centimeter van onze faciliteit is gericht op het behalen van persoonlijke doelstellingen en een mooi resultaat.


Een geweldige inspirerende en motiverende ruimte om te trainen. De combinatie van de beste materialen en de bestaande kennis van de trainers zorgen samen voor innovatieve trainingen die altijd op resultaat en succes gericht zijn.

HYBRID STRENGTH & CONDITIONING

 

De Hybrid Strength & Conditioning vanuit het EPTS systeem staat gegarandeerd voor resultaat. Honderden sporters hebben de afgelopen jaren dit systeem met succes gebruikt en ongeacht jouw niveau en doelstelling(en) kun je altijd starten met jouw programma jouw trainingen. Stay healthy and get results.

 

   Deskundige en actieve begeleiding

 

   Professionele trainers

 

   Persoonlijke trainingsschema's

 

   High quality gym

BECOME STRONG + FAST + AWESOME

 

Voor een sterk, snel en atletisch lichaam zonder klachten en blessures 'moet' je kiezen voor oefeningen die zorgen voor kracht, power, snelheid, explosiviteit en stabiliteit waarbij het element van de high intensity conditioning onmisbaar is. Kracht is de basis voor een sterk lichaam zonder klachten.

 

   Professioneel en persoonlijk programma

 

   Een sterk en atletisch lichaam ontwikkelen

 

   Squat, hinge, lunge, push, pull en carry

 

   Blessure preventie (joint-by-joint approach)

FOUNDATIONAL MOVEMENT PATTERNS

 

SQUAT, HINGE, LUNGE, PUSH, PULL en CARRY. Dit zijn de zes essentiële BEWEGINGEN die aanwezig moeten zijn in een trainingsschema. Het uitvoeren van deze zes BEWEGINGEN voldoet aan de overgrote meerderheid van de behoeften van de meeste SPORTERS. Samen zullen ze het hele lichaam ontwikkelen en vele manieren van (atletische) prestaties verbeteren. Als je deze ZES bewegingen niet uitvoert, betekent dit dat jouw programma niet zo effectief is als het zou kunnen zijn.

 

JUMP + SPRINT + THROW

 

In navolging van deze MOVEMENTS zijn er ook nog de JUMPS, SPRINTS en THROWS en deze drie bewegingen zijn ook zeer aan te raden. Het lichaam is gemaakt om te BEWEGEN. Springen, sprinten en gooien zijn belangrijke vormen van bewegingen voor de ontwikkeling van KRACHT, POWER, SPIERMASSA en EXPLOSIVITEIT.

 

CONDITIONING = ATLETISCH VERMOGEN, SPIERMASSA & FATBURN

 

Naast de zes essentiële vormen van beweging en de EXPLOSIVITEIT is er nog een belangrijk element: de CONDITIONING. Het integreren hiervan zorgt voor ATLETISCH VERMOGEN en SPIEROPBOUW waarbij tegelijkertijd de vetverbranding flink omhoog gaat. Vergeet daarbij niet dat het hart de BELANGRIJKSTE spier van het lichaam is en deze moeten we dan ook zeker trainen.

EASTSIDE PERFORMANCE

 

Ben jij op zoek naar een unieke gym met professionele begeleiding van hoog niveau dan ben je bij Eastside Performance te Nijmegen aan het juiste adres.

 

De begeleiding bij Eastside Performance gaat veel verder dan bij de reguliere, commerciële sportscholen en onze persoonlijke benadering is het belangrijkste element vanuit ons trainingssysteem.

BEST GYM IN TOWN

 

De trainingen zijn niet voor iedereen hetzelfde: ieder aspect van de training is van persoon tot persoon weer anders en daarom is onze individuele aanpak van grote waarde.

 

READY TO GET STARTED?

 

Op weg naar succes werken wij vanuit een slim en intelligent trainingssysteem bestaande uit persoonlijke trainingsschema's. Daarbij houden wij rekening met het huidige niveau en de belastbaarheid om zo (chronische) klachten en blessures te voorkomen.

 

GRATIS PROEFTRAINING

 

Ben jij benieuwd naar onze werkwijze? Bel nu naar  +31 (0) 24-3661489 of geef je  hier direct op voor de GRATIS proeftraining en ervaar onze HYBRID STRENGTH & CONDITIONING inclusief professionele begeleiding.

 

So what are you waiting for? Call or email us TODAY and get started!